Sponge Documentatie

Inleiding

Welkom bij SpongeDocs, de officiële documentatie voor het open-source Sponge project.

De SpongeAPI is uw geheel nieuwe plugin API voor Minecraft. U kunt het uitvoeren op een vanilla server (als SpongeVanilla) of op uw volledig modded MinecraftForge server (als SpongeForge). Grijp uw exemplaar hier.

Niet zeker van wat u zoekt? Probeer onze Over het Sponge project sectie, waarin een kleine Inleiding, onze Veelgestelde vragen en een artikel over De structuur van het Sponge Project staan.

Server eigenaren zouden onze tips en instructies moeten lezen in Een server aanmaken over hoe je een Sponge gebaseerde server installeert, uitvoert en onderhoudt.

Het Sponge project heeft op het moment meerdere hoofdonderdelen, bezoek de repositories op GitHub of leer er here meer over: SpongeForge | SpongeVanilla | SpongeAPI | SpongeDocs | Mixin | Ore

Notitie

De ontwikkeling van Sponge is nog steeds gaande. Bèta- en experimentele versies van beide SpongeForge en SpongeVanilla zijn momenteel beschikbaar om te Downloaden.

Inhoud

Een server aanmaken

Deze sectie is voor gebruikers die een Sponge server hebben of geïnteresseerd zijn om er één aan te maken.

Voorbereiden voor het ontwikkelen van plugins

Maak uzelf en uw machine klaar om Sponge of uw eigen plugins te ontwikkelen. Lees alstublieft dit stuk voor Een plugin maken en Meehelpen met Sponge.

Met dank aan

_images/yklogo.png

Het SpongePowered team is YourKit dankbaar voor het gratis beschikbaar stellen van haar volledige Java Profiler voor open source projecten. YourKit, LLC is de maker van YourKit Java Profiler en YourKit .NET Profiler, innovatieve en intelligente tools voor het profileren van Java en .NET applicaties.