Érc Plugin Benyújtás Iránymutatások

Figyelem

This document refers to an outdated SpongeAPI version and is no longer actively maintained. The policies, guidelines, and some links have changed. Please refer to the latest version of the documentation instead.

Üdvözöljük a Érc benyújtására vonatkozó iránymutatás. Ez a dokumentum felvázolja a várakozások mindkét projekt fájl beadványt.

Ne feledje, hogy ezek csak irányelvek, valamint az Érc csapat, a továbbiakban a „személyzet” az egész ezeket az irányelveket, előfordulhat, hogy engedélyezi vagy letiltja azt a műveletet, amelyet kifejezetten nem szerepel itt a saját belátása szerint.


Projektek

A benyújtott projektek megfelel az alábbi elvárásoknak:

Név

A projekt benyújtott neve nem tartalmazhat egy verzió, szlogen, vagy egyéb leírás. A neve legyen egyedi, eredeti, nem kell neve is sugallja, ez egy Szivacs projekt (pl. SpongeWarp nem engedélyezett, Király Vontatókötél a Szivacs).

Fő Dokumentáció Oldal (Home)

Ez az első oldal valaki látja, amikor a látogató a projekt. Információ itt kell tartalmaznia leírása a projekt jellemzői. a következő, ha jelen van a plugin, dokumentálni kell a főoldalon, ha nem dokumentált máshol az Érc projekt: parancsok, konfiguráció, engedélyt csomópontok. Továbbá, az alábbi információkat kell dokumentálni a fő oldal, ha az releváns:

Külső Kapcsolatok

Ha a projekt használ egy web API, telefon haza, hogy adatokat gyűjt, vagy más módon csatlakozik a rendszer külső, hogy a szerver fut, a jelenléte ezt a funkciót, valamint információ arról, hogyan engedélyezéséhez vagy letiltásához meg kell jól láthatóan megjelenik a főoldalon. Ha a projekt egyetlen célja magában foglalja kihasználva egy külső rendszer (mint egy Szivacs plugin, ami lefordítja a chat nyelvek között), konfigurációs opció, hogy a váltás csatlakoztatás, hogy ez a szolgáltatás nem szükséges. Ha a plugin küld adatokat (például plugin lista vagy a játékos adat), az összegyűjtött információkat fel kell tüntetni a főoldalon.

Példák az igénylő rendszerek dokumentáció:

  • Statisztikák vagy a használat, adatok gyűjtése (a továbbiakban mutatók»)

  • Geolocation

  • Translation service

  • Web server fut a plugin szolgáló információkat felhasználók

  • Server that runs on the plugin, listening to requests from other services

  • IRC/Discord/Telegram/WhatsApp bot or relay

Category

A kategóriát válassza a pontos legyen. A projekt használja a legszűkebb kategória lehetséges, inkább, mint bármely kategória, hogy kissé vonatkozik. Ha nem kategória jelenik meg, pontos, az Egyéb kategóriát kell alkalmazni.

Monetization / Advertising

Beadvány nem lehet eladni, sem további funkciók kinyitható a fizetés. Hirdetések, illetve egyéb jövedelemtermelő linkek (pl. adfly) nem megengedett. A dokumentáció tartalmazhat egy linket egy oldalra, hogy donate, hogy a projekt fenntartó, illetve egyéb közreműködők, mint köszi, de az oldalon nem kínál kiegészítő funkciók, vagy más plugins/mod eladó.

“Cracked” / Offline-mode / online-mode=false Support

Projektek, amelyek kifejezetten arra tervezték, hogy az ilyen használat nem engedélyezett. Egyes projektek, mint például a hitelesítési rendszerek, lehet, funkció, ami hasznos lehet a szerverek, függetlenül attól, hogy a szerver használata Mojang hitelesítés, de lehet, hogy nem támogassák ezt a további használat, vagy kifejezetten szerverek, elkerülve a Mojang auth. A projektek célja a proxy igénylő online-mode=hamis megengedett, feltéve, hogy azok nem írtam, hogy megkönnyítse kijátszásának Minecraft számla tulajdonlása.

EULA

Célunk, hogy felel meg teljesen a Mojang EULA. Olyan plugin, szolgáltatások, hozzászólás, és/vagy linkek gyanítható, hogy megsértik az EULA lehet távolítani belátása szerint a Szivacs Személyzet kérésére vagy Mojang AB.

Forks

Villa megengedett, feltéve, hogy azok megfelelnek a tételek az alábbi listát. A személyzet az utolsó szó, hogy mi minősül egy elfogadott villát. Kövesse az engedélyt a szülő projekt megfelelően.

Either:

  • Tartalmaz jelentős változás indokolja, hogy a teremtés egy új projekt. Ezzel elkerülheti, hogy „nem változott az üzenet színek Plugin X most pedig azt állítják, hitel!”, vagy

  • Továbbra is egy plugin, hogy már elhagyott, a bizonyíték arra, hogy a szerző nem válaszol az üzenetekre, illetve kijelentette, hogy a projekt már nem lesz frissítve.

Tudomásul veszi, vagy hitel az elmúlt plugin pedig fejlesztői. Lényegében nem mondja, hogy ez egy új plugin kizárólag a teremtés.


Files

Files submitted should meet the following expectations:

Obfuscation

A file that utilizes obfuscation will be denied unless it falls under the following exception:

NMS Obfuscation

Érvényes ez a plugin, amely referencia-Minecraft, vagy egy Forge mod. Példák erre egy plugin segítségével Mixins vagy egy plugin, amely kétszer akkora, mint egy Forge mod (hibrid plugin). Feltéve, hogy az egyetlen összezavarva hivatkozások összezavarva forrás felhasználásával ForgeGradle vagy VanillaGradle, a plugin lehetővé, hogy folytassa a felülvizsgálati folyamat.

Core Mod-és Mixins: Módosítását a Minecraft Kód Alap

Dugó, mod, hogy használja a rendszer módosítja a Minecraft bázis kód futásidőben, (mint a mag, mod-és mixins) fel kell tüntetni a módosításokat, hogy a Minecraft kód, valamint az érvelés őket. Szivacs dugó, használja a Szivacs API, ahol lehetséges. Szivacs implementáció lehet végrehajtani technikai korlátozások megakadályozzák az ilyen módosításokat, a lét által alkalmazott alapértelmezett. A fájlok nem megengedett, hogy megpróbálja megkerülni ezeket a korlátozásokat, de értesíti a felhasználót, hogy a megerősített funkciót bekapcsolhatja a Szivacs, feltéve, beállítási lehetőségek.

External Connections (Web API, Phoning Home, etc.)

Sok remek funkciók is írta, így kéri, hogy a külső rendszerek. Valamint, hogy egyértelműen dokumentált projekt leírások, ilyen funkciót kell konfigurálható, alapértelmezés szerint le van tiltva. Ha a projekt egyetlen célja magában foglalja kihasználva egy külső rendszer (mint egy Szivacs plugin, ami lefordítja a chat nyelvek között), csatlakoztatása, hogy ez a rendszer nem kell disableable. Ha a plugin küld információkat (pl. egy plugin lista, játékos adatok, vagy a térkép adatok) külső rendszerek, az összegyűjtött információkat fel kell tüntetni a főoldalon (lásd fent).

Végrehajtás a Letöltött Kód

Ez biztonsági kockázatot jelent, nem tűrjük. Ez magában foglalja letöltése jar, vagy class fájlokat, generációs bytecode a letöltött források, valamint a végrehajtási shell scriptek.

Monetization / Advertising

Minden funkcionalitás jelen a plugin kell, korlátozás nélkül használható, nem szükséges licenc kulcs kezelhető. Külső Api-k, mint például a fordítás vagy a térinformatikai szolgáltatások, amelyek megkövetelik a fizetési funkció engedélyezett, de meg kell vitatni a munkatársak között a jóváhagyás előtt. Dugó nem használható reklámok.

Update Checking

Ellenőrzi a frissítéseket kell végezni a mellékelt Érc API. A plugin nem link sehova, de Érc, amikor a rendező a felhasználók a plugin letölthető az új verziók. Vegye figyelembe, hogy ez a frissítés ellenőrzése számít, mint egy külső kapcsolat, ami kell dokumentálni, amelyek konfigurációs léteznie kell, hogy kikapcsoljam.

Privilege Granting

Check the updates should be done with the supplied Ore API. The plugin doesn’t link anywhere, but Ore, when the director of the users the plugin download the new version. Note that this update checks count as an external relationship that must be documented, which configuration must exist to turn it off.