Fórum kiküldetési iránymutatások

Figyelem

This documentation refers to an outdated SpongeAPI version and is no longer actively maintained. While the code examples still work for that API version, the policies, guidelines, and some links may have changed. Please refer to the latest version of the documentation for those.

Olvassa El, Mielőtt Elküldöd

Ha zavarodott vagy kíváncsi vagy a Sponge-tól, javasoljuk, hogy olvassa el a következőt Gyakran Ismételt Kérdések.

Kérjük, ne tegyenek fel olyan témákról, amelyek a Sponge-val kapcsolatos alapvető információkat kérdeznek, például a „Sponge a Forge mod” *, * „Mikor lesz a Sponge felszabadítás” * stb.? A kérdések megválaszolása itt megtalálható a SpongeDocs-ban.

Mielőtt új témát küldesz a Sponge Fórumokba, kérjük, győződjön meg róla, hogy nem felesleges kérdések vagy információk! Használja a Keresés funkciót (az oldal jobb felső sarkában), vagy ellenőrizze az új téma létrehozásakor a téma felett megjelenő A témája hasonlít a... mezőre, amely hozzáadódik a témához (frissül, amikor hozzáfűzi a témát). Ha van egy hasonló téma, valószínűleg folytasd a beszélgetést ott!

Egyéb API-król szóló megbeszélések megengedettek, amíg nem csúnyák.

Még több információra van szüksége? Vessen egy pillantást a Sponge erőforrásokra a Sponge Dokumentáció, ellenőrizd a Fórum közleményeket, vagy nyomon követni a Sponge haladását, kövesse őket a Twitteren vagy nézd meg Sponge GitHub. Ha nagyon kíváncsi vagy arra, hogy segítsen a fejlődésnek, nézze meg Hozzájárulás a Sponge munkájához.

Fórum Szabályok

  • A Sponge Fórumok szabályainak és irányelveinek teljes listája a következő helyen található Fórum és IRC szabályok.

Kategorizálása A Hozzászólásaidat

Új témakörök létrehozásakor használja a legördülő menüt a témakör jobb oldalán a kategóriájának beállításához. Próbáld meggyőződni arról, hogy ez a kategória illik hozzád. Ha nem tudja, hogy egy adott kategória melyik kategóriába tartozik, akkor mindegyikhez tartozik egy leírás a legördülő listában.

Köszönjük, hogy olvasta és üdvözli a Sponge közösséget!