Engedély

Figyelem

This documentation refers to an outdated SpongeAPI version and is no longer actively maintained. While the code examples still work for that API version, the policies, guidelines, and some links may have changed. Please refer to the latest version of the documentation for those.

A SpongeForge, a SpongeVanilla, a SpongeCommon és a Sponge API az MIT licenc alatt van. Nincs hozzájáruló licencszerződés, és a Sponge projekthez való hozzájárulásokat szívesen látjuk. Azt is kifejezetten engedélyezzük, hogy a SpongeForge-ot bármely harmadik fél modpack-ban forgalmazzuk.

Az MIT-licenc rendkívül engedékeny licenc, szinte semmilyen korlátozást nem tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mit lehet tenni a Sponge-val. Az egyetlen követelmény az, hogy a szerzői jog fejlécét érintetlenül kell hagyni.

A MIT licensz alatt a Sponge engedélyezésének valódi értéke van, különösen, ha figyelembe vesszük más projektek sorsát, amelyek hasonlóak a Sponge-val. Az engedély békés gondoskodást nyújt a Sponge fényes jövőjének biztosításában. További információ az engedélyről a https://choosealicense.com/licenses/mit/ címen található.