Licentie

Waarschuwing

This documentation refers to an outdated SpongeAPI version and is no longer actively maintained. While the code examples still work for that API version, the policies, guidelines, and some links may have changed. Please refer to the latest version of the documentation for those.

SpongeForge, SpongeVanilla, SpongeCommon en de Sponge API zijn gelicentieerd onder de MIT-licentie. Er is geen contribuant licentieovereenkomst, en bijdragen aan het Sponge project zijn altijd welkom. Wij verlenen ook expliciet toestemming om SpongeForge te mogen verspreiden in een modpack van derden.

De MIT-licentie is een uiterst tolerante licentie, met bijna geen beperkingen op wat gedaan kan worden met Sponge. Het enige wat vereist is, is dat de auteursrecht kop intact moet blijven.

Er zit een werkelijke waarde in het licentiëren van Sponge onder de MIT-licentie, met name dan gelet op de toekomst van andere projecten met soortgelijke doelen. De licentie biedt gemoedsrust om ervoor te zorgen dat Sponge een mooie toekomst heeft. Verdere gegevens omtrent de licentie kunt u vinden via https://choosealicense.com/licenses/mit/.