Ofte stilte spørsmål

Warning

This documentation refers to an outdated SpongeAPI version and is no longer actively maintained. While the code examples still work for that API version, the policies, guidelines, and some links may have changed. Please refer to the latest version of the documentation for those.

For alle

Hva er Sponge?

Svamp er en ny berike Minecraft API. Det ble laget for å allsidig Minecraft-opplevelsen ved å tillate plugins å legge til funksjonalitet til Minecraft. Les historie om Svamp her:: doc: introduksjon og om Svampens mer her:: doc:` history`

Hva kreves for å kjøre Sponge?

Svamp (og Minecraft) trenger Java Runtime Environment for å kjøre riktig. Du vil serveren trenge en datamaskin for å kjøre selvsagt på, foruten at det ikke kreves noe. Lær velger om hvordan du mer den riktige Java-versjonen her:: doc: ../ server / getting-started / jre /

Hvor får jeg det Sponge?

Beta utvikling bygger av SpongeForge og SpongeVanilla er allerede tilgjengelige: Sponge Dowloads

Hvilke Sponge implementeringer er tilgjengelige?

Svampeprosjektet som for bruker to implementeringer utvikler begge tiden SpongeAPI:

  1. ** SpongeForge **, et coremod for Minecraft Forge, som er et eksisterende Minecraft modding rammeverk scenen for å spurre Minecraft modding kjent. Forge mangler en kryssversjon API, og dette er mulig Svampen går inn. Svamp som det hvor for servereiere å distribuere Svamp-plugins enkelt, noe gjør enklere serveradministrasjonen gjør. (SpongeForge var tidligere unngå som svamp, til det ble omdøpt for å kjent forvirring).

  2. ** SpongeVanilla **, en frittstående implementering av Sponge API, som vanilla på toppen av kjører Minecraft-serveren. (SpongeVanilla var tidligere kjent som sammen, til utviklingslaget slått granitt).

Hvor får jeg plugger for svamp?

På vårt heter pluginregister, som offisielle Ore. Utviklingen har allerede hosted på GitHub. Foreløpig er plugins startet på `SpongeForums<https://forums.spongepowered.org/c/plugins/plugin-releases>`_.

Hva skjedde med Bukkit?

Bukkit-prosjektet stoppet modifikasjon av API og server videreutviklingen . Kort tid etter takedown en av bidragsyterne til Bukkit en DMCA sendte varsel for å stoppe videre distribusjon av CraftBukkit. Han var innenfor hans rettslige rett. Nedlastinger, samt derivater , for CraftBukkit og dets kildekode (som Spigot og Cauldron) er ikke lenger offentlig tilgjengelige. Hvis du vil vite påvirket til at dette årsakene Svamputviklingen, ta en titt på vår historieside:: doc: history

Kan jeg dette Bukkit Plugins med kjøre?

Dessverre nei, ikke plugin. Svamp bruker sin egen API (Sponge API), mens Bukkit bruker Bukkit API. Men det er toppen for at en tredjeparts innfødt for Sponge implementerer Bukkit API på muligheten av Sponge API.

For servereiere

Jeg er en server eier! Hvordan vil påvirke til Sponge bytte min server?

For en plassere Forge server må du laste mods Sponge og eksisterende den i ned mappen. Serveren andre da startes som alle kan Forge servere.

Ikke-Forge-servere kan velge å bruke SpongeVanilla i stedet, en implementering som ikke stole på Forge. Det er guider for migrering fra Bukkit og / eller Kanariøya vekten steder på SpongeDocs. Det er mange å merke seg at verdt plugin-utviklere fra Bukkit-fellesskapet har kastet andre bak Sponge, og planlegger å gjøre pluginene tilgjengelige for svampdrevne servere.

Verdener vil kunne bli portet over. Det er opp til konverteringsprosesser å opprette pluginutviklere som lar deg beholde plugin-data, eksisterer hvis noen. Noen pluginutviklere ikke kan gjøre dette.

I et støtte notat vil vi ikke gi beslektet til Bukkit-plugins på Sponge. Det kan imidlertid måte mulig for en tredjepart å lage en være for Bukkit plugins for å jobbe med Svamp.

Hvordan vil server til Sponge påvirke spillerne på min bytte?

Bytte til serveren bør ikke påvirke spillere på svamp din. Hvis du (som servereier) migrerer riktig, kan samme koble til serveren din på spillerne måte som de gjorde før du migrert til Svamp. De trenger ikke Forge installert - med mindre mods din kjører Forge serveren, selvfølgelig.

For utviklere

Hva kan jeg med gjøre Sponge?

Sponge provides a Plugin API. This means that you can create new content and gamemodes on the go. Have a look at our plugin pages to get a quick-start: Creating a Plugin

What can’t I do with Sponge? / Limitations of Sponge?

Svamp kan ikke brukes til å lage nye kundesiden, teksturer, mobs på blokker eller noe annet innhold som vil trenge endringer i kundesiden. Sponge API vil ikke eller sende mods støtte plugins til klienten for nå på grunn av sikkerhetsproblemer. Men du kan bruke ForgeAPI for plugins og lage Sponge klienter for serversiden. Det er også mulig å bruke Svamp på fortsatt, men for flere oppgaver er det klientsiden behov for mods.

I’m a Bukkit Plugin Developer! Why Can’t Sponge Use Bukkit’s API?

Bukkits API inneholder under lisensiert kode GPL. Dette er en stor grunn til at Bukkit møtte sin død i september 2014; Ved å gå videre med en ny API lisensiert under MIT-lisensen, falt vi unngå noen av problemene som kan på Bukkit. Mens dette ikke fortsette oss fra Mojangs kontroll, da støtter er proprietær, er det vår tro på at Mojang koden modding og vil frigjør å gjøre det.

Will I Be Able to Access the Server Internals In My Plugins?

Å få tilgang til serverinternalsiden (kjent som «NMS» eller «net.minecraft.server» i CraftBukkit) kan stort via MCP, som har et gjøres antall navn som ikke er forvirret. Vær imidlertid oppmerksom på at risikoen til serverinternalsystemet øker tilgang for at pluginet ditt brytes - -dette er ditt privilegium.

See Implementation-dependent Plugins for an introduction about using MCP in your plugin.