Bevezetés

Mi az a Sponge?

A Sponge projekt célja, hogy létrehozzon egy plugin fejlesztési keretet az Minecraft: Java Edition számára. A Sponge-t egy globális közösség hozza létre, és nyílt forrású természete azt jelenti, hogy bárki részt vehet.

Szivacs jött létre, miután látta a hibák más projektek a Minecraft plugin fejlesztési közösség. Próbáljuk meg elkerülni, hogy ugyanazt a hibát, mint más projektek; így:

  • Szivacs rendkívül nyitott, projekt.

  • Szivacs licenc alatt az MIT licenc - egy rendkívül engedékeny, nyílt forráskódú licenc.

  • Teljesítmény prioritás.

Most plugins developed with SpongeAPI should work across several different versions of Minecraft without needing to be updated. This means that, for the most part, server owners do not need to worry about plugin incompatibilities.

We have two other projects in addition to SpongeAPI:

  1. SpongeForge, a Minecraft Forge coremodja, amely egy létező Minecraft: Java Edition modding keretrendszer, amely az Minecraft modding jelenetének előmozdításáról híres. A Forge-nak nincs keresztverseny API-ja, és itt van a Sponge lépcsője. A Sponge lehetővé teszi a kiszolgáló tulajdonosoknak, hogy könnyebben telepítsék a Sponge pluginokat, megkönnyítve a kiszolgáló kezelését.

  2. SpongeVanilla, a SpongeAPI önálló megvalósítása, amely a vanilla Minecraft szerveren tevékenykedik. (A SpongeVanilla korábban Gránit néven ismert, amíg a fejlesztő csapatok össze nem olvadtak).

A játékosok a szervereken futó SpongeForge vagy SpongeVanilla nem kell telepíteni minden kliens-oldali modok. Képesek arra, hogy csatlakozzon a szerver fut Szivacs segítségével a vanília Minecraft kliens által nyújtott Mojang.

SpongeAPI is not tied to any platform. This means that server owners can run Sponge plugins on any official implementation of SpongeAPI. Sponge plugins should function identically on either implementation, due to the common functionality of mixins.

Hol Tudom Letölteni A Szivacs?

You can download SpongeForge and SpongeVanilla on our downloads page.

Ki van a Sponge mögött?

The project leaders are blood, gabizou and Zidane. We are trying to be very open with the team to ensure the project leaders do not end up “holding all the keys.” Nonetheless, these three people make the final decisions to ensure the efficient operation of the project.

A személyzet teljes listája az alábbi címen található Személyzet.

Fejlesztők jól ismerik a Java-t, és sokan már évek óta dolgoznak az Minecraft-tal, és ismerik a mechanikusok be-és kimeneteit. Számos nagyon jó fejlesztő dolgozik a Sponge projekten, és szinte lehetetlen felsorolni őket!