Fórum kiküldetési iránymutatások

Olvassa El, Mielőtt Elküldöd

Ha zavarodott vagy kíváncsi vagy a Sponge-tól, javasoljuk, hogy olvassa el a következőt Gyakran Ismételt Kérdések.

Kérjük, ne tegyenek fel olyan témákról, amelyek a Sponge-val kapcsolatos alapvető információkat kérdeznek, például a „Sponge a Forge mod” *, * „Mikor lesz a Sponge felszabadítás” * stb.? A kérdések megválaszolása itt megtalálható a SpongeDocs-ban.

Mielőtt új témát küldesz a Sponge Fórumokba, kérjük, győződjön meg róla, hogy nem felesleges kérdések vagy információk! Használja a Keresés funkciót (az oldal jobb felső sarkában), vagy ellenőrizze az új téma létrehozásakor a téma felett megjelenő A témája hasonlít a... mezőre, amely hozzáadódik a témához (frissül, amikor hozzáfűzi a témát). Ha van egy hasonló téma, valószínűleg folytasd a beszélgetést ott!

Egyéb API-król szóló megbeszélések megengedettek, amíg nem csúnyák.

Még több információra van szüksége? Vessen egy pillantást a Sponge erőforrásokra a Sponge Dokumentáció, ellenőrizd a Fórum közleményeket, vagy nyomon követni a Sponge haladását, kövesse őket a Twitteren vagy nézd meg Sponge GitHub. Ha nagyon kíváncsi vagy arra, hogy segítsen a fejlődésnek, nézze meg Hozzájárulás a Sponge munkájához.

Fórum Szabályok

Kategorizálása A Hozzászólásaidat

When creating new topics, use the drop-down menu to the right of the topic title to set its category. Try to make sure this category fits what you’re posting about. If you don’t know what a category implies, a description is next to each one in the drop down.

Köszönjük, hogy olvasta és üdvözli a Sponge közösséget!