Forum post richtlijnen

Lees voordat u iets plaatst

Bent u verward of nieuwsgierig naar Sponge, dan raden we u aan om de Veelgestelde vragen te lezen.

Gelieve zicht te onthouden van het plaatsten van berichten vragend naar basisinformatie over Sponge, zoals “Is Sponge een Forge mod”, “Wanneer wordt Sponge vrijgegeven”, etc. Antwoorden op deze vragen vindt u hier in de SpongeDocs.

Voordat u een nieuw bericht op de Sponge Forums plaatst, zorg ervoor dat u geen overbodige informatie of vragen plaatst! Gebruik de zoekfunctie (rechtsboven op de pagina) of het selectievakje Your topic is similar to... dat boven het deelvenster wordt weergegeven bij het aanmaken van een nieuw bericht (update wanneer u dingen toevoegt aan uw bericht). Als er al een vergelijkbaar bericht is, moet u uw discussie daar vervolgen!

Discussie over andere API’s zijn toegestaan, mits deze niet vervelend worden.

Nog meer informatie nodig? Neem een kijkje bij de Sponge hulpmiddelen in Sponge Documentatie, bekijk de Forum Aankondigingen, als u de hoogte van de voortgang van Sponge wilt blijven kunt u Sponge volgen op Twitter of GitHub bekijken. Als u echt enthousiast bent om te helpen bij het ontwikkelen, bekijk dan Meehelpen met Sponge.

Forum regels

Het categoriseren van uw berichten

Bij het maken van nieuwe berichten, gebruikt u het drop-down menu aan de rechterzijde van de titel om het bericht te categoriseren. Probeer ervoor te zorgen dat deze categorie bij het bericht past. Mocht u niet weten wat een categorie inhoudt, er staat ook een beschrijving bij.

Bedankt voor het lezen & welkom bij de Sponge gemeenschap!